Nyitvatartás

H-CS: 7-17-ig
P: 7-14-ig
Sz-V: Zárva

Elérhetőségeink

Cím: XV. Budapest, Ajándék u. 2.
Telefon: 06-30 950-1058
Email: info[@]karkusmeister[.]hu

Friss hírek [RSS]

Címkefelhő

© Karkus Meister Kft
Kedves Ügyfeleink!

Műhelyünk nyitvatartása az ünnepek miatt változik! Kérjük, amennyiben műhelyünket személyesen kívánják felkeresni, telefonáljanak az időpontegyeztetéssel kapcsolatban!

03.15-03.18-ig zárva
Nyitás: 03.19., 7óra

Terepjáró gallytörő

Cégünk vállalja rozsdamentes acél csőből gallytörő rácsok elkészítését, minőségi kivitelezéssel, a legtöbb terepjáró típushoz, ügyfeleink egyedi igényei szerint kialakítva.

Az alap gallytörő rács keretből többféle típust kínálunk: van alacsony és normál, a géptetőig felnyúló változat. Ezen felül az alap gallytörő rács olyan különböző kiegészítőkkel bővíthető, mint a lámpavédő, a kartervédő, a ködlámpa tartó vagy éppen a csörlő tartó.

A rozsdamentes alapanyagból gyártott terepjáró tuning kiegészítő semmilyen időszakos karbantartást illetve felületkezelést nem igényel. Mivel anyagában polírozott inox - és nem felületkezelt termék -, ezáltal teljes mértékben ellenáll a kőfelverődésekből vagy karcolásokból eredő korróziónak.

Egy ilyen szakszerűen legyártott ütközőrács minden terepen megállja a helyét és egyedi esztétikai megjelenést biztosít a terepjárókon.

Amennyiben szeretne egy rozsdamentes ütköző rácsot a terepjárójához, a Karkus Meister profi minőségben legyártja Önnek.

Tekintse meg referenciáinkat munkáinkról a képgalériánkban...