Nyitvatartás

H-CS: 7-17-ig
P: 7-15-ig
Sz-V: Zárva

Elérhetőségeink

Cím: XV. Budapest, Ajándék u. 2.
Telefon: 06-30 950-1058
Email: info[@]karkusmeister[.]hu

Friss hírek [RSS]

Címkefelhő

© Karkus Meister Kft

Rozsdamentes korlát

Cégünk rozsdamentes acél csőből vállalja esztétikus beltéri és kültéri biztonsági korlát gyártását kiváló minőségben, szakszerű beépítéssel, ügyfeleink egyedi igényei szerint kialakítva.

A modern kialakítású, biztonságos, rozsdamentes korlátokat galériákhoz, lépcsőkhöz, erkélyekhez, teraszokhoz, medencékhez magánszemélyek és intézmények részére egyaránt ajánljuk, mivel anyagában polírozott inox és nem felületkezelt termék, ezáltal akár intenzív beltéri és kültéri felhasználásnál is teljes mértékben ellenáll a korróziónak.

A rozsdamentes korlátokat pálcás és üvegbetétes kivitelben készítjük.

Amennyiben Ön is szeretne egy időtálló rozsdamentes lépcső, galéria, erkély, terasz vagy medence korlátot, keressen fel bennünket, és a Karkus Meister profi minőségben legyártja és beépíti Önnek.

A rozsdamentes korlátok gyártását beépítéssel, szereléssel Budapesten és Pest megye megye kisebb területén belül tudjuk vállalni:

Buda, Pest, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Dunakeszi, Göd, Vác, Fót, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Pécel, Maglód, Gyömrő, Vecsés, Üllő, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós határvonalig, illetve az új MO-ás vonzáskörzetében található egyéb településeken.

Ne feledje: a rozsdamentes korlát egy életre szól, és a minőség nem megy ki a divatból. 

Tekintse meg referenciáinkat munkáinkról képgalériánkban...